new lineup for timewarner cable

Use this forum to report problems with lineups
Post Reply
rkremser
Posts: 3
Joined: Thu Aug 30, 2007 8:22 am

new lineup for timewarner cable

Post by rkremser »

our zipcode / postal code: 45056
Your provider: Time Warner
The type of lineup (over-the-air, cable, cable digital, satellite): cable
Your lineup identifier (located in the URL in the Schedules Direct lineup editor): OH34743:-
The application you're using to obtain the listings: MythTV
What the problem is (missing channel, station on incorrect channel, etc): new lineup for all channels ie channel 50 is now discovery
URL to your provider's official channel list: http://www.timewarnercable.com/Customer ... CCLUs.ashx

** link corrected
Last edited by rkremser on Fri Aug 31, 2007 11:25 am, edited 1 time in total.

rkremser
Posts: 3
Joined: Thu Aug 30, 2007 8:22 am

Re: new lineup for timewarner cable

Post by rkremser »

Was not sure if this was seen, I see that most other posts have a quick response and just posting to bring it back up to the top. Thanks, anxiously awaiting new listings as i'm without any at the moment.

djb61230
Posts: 8
Joined: Fri Aug 17, 2007 10:29 am

Re: new lineup for timewarner cable

Post by djb61230 »

Looks like your URL is broken. Maybe if you fix it, it will help them a bit.

rkulagow
SD Staff
Posts: 925
Joined: Tue Aug 14, 2007 3:15 pm

Re: new lineup for timewarner cable

Post by rkulagow »

When I pull up Time Warner's channel listing for your zip, it asks me if it's Cincinnati or Dayton. Which is it?

rkremser
Posts: 3
Joined: Thu Aug 30, 2007 8:22 am

Re: new lineup for timewarner cable

Post by rkremser »

dayton sorry

rkulagow
SD Staff
Posts: 925
Joined: Tue Aug 14, 2007 3:15 pm

Re: new lineup for timewarner cable

Post by rkulagow »

I've sent an email to TMS and will post status when I receive it.

rkulagow
SD Staff
Posts: 925
Joined: Tue Aug 14, 2007 3:15 pm

Re: new lineup for timewarner cable

Post by rkulagow »

TMS states that this is now resolved.

Post Reply