Problem downloading listings with MythTV on FC02

Use this forum to report problems with lineups
Post Reply
ssw2
Posts: 9
Joined: Mon Feb 02, 2015 10:32 am

Problem downloading listings with MythTV on FC02

Post by ssw2 »

I posted this earlier today under the heading "Suddenly Unable to download listings" Please see that thread for the possibilities already eliminated.

I'm using MythTV v0.27 on FC20, and haven't been able to get new listings for several days now. I haven't changed anything about my setup, but now I'm getting the following error whenever I try.

2015-08-10 12:09:48.881795 E DataDirect: Failed to get data: Download error
2015-08-10 12:09:48.881800 E Encountered error in grabbing data.
2015-08-10 12:09:48.982701 I Updating source #2 (DD) with grabber tv_grab_na_dd
2015-08-10 12:09:48.982899 I No channels are configured to use grabber.

I was getting listings fine through Friday afternoon.

Any thoughts?

ssw2
Posts: 9
Joined: Mon Feb 02, 2015 10:32 am

Should read FC20 -- My bad

Post by ssw2 »

Sorry

fletcherthunder
Posts: 2
Joined: Mon Sep 10, 2007 10:25 am

Re: Problem downloading listings with MythTV on FC02

Post by fletcherthunder »

same here, i've got a mythbuntu box at one location, and a lubuntu box with mythtv at home, and neither are downloading with mythfilldatabase, since friday. both are running .27. no changes were made to either box, just suddenly not able to download schedules.

rkulagow
SD Staff
Posts: 924
Joined: Tue Aug 14, 2007 3:15 pm

Re: Problem downloading listings with MythTV on FC02

Post by rkulagow »

Make sure that you're not being hit by
viewtopic.php?f=3&t=2614&p=8324&hilit=tribune.com#p8324

HDHRMythKodi
Posts: 1
Joined: Wed Aug 12, 2015 9:52 am

Re: Problem downloading listings with MythTV on FC02

Post by HDHRMythKodi »

I had the same problem with mythfilldatabase on a Mythbuntu 14.04 system.
But today the issue seems to be resolved.

rmeden
SD Board Member
Posts: 1555
Joined: Tue Aug 14, 2007 2:31 pm
Location: Cedar Hill, TX
Contact:

Re: Problem downloading listings with MythTV on FC02

Post by rmeden »

I figured out the problem. I removed a DNS entry that was being used by the old Tribune DNS name.

If you failed, that means you never adjusted your system for self hosting when we told you last year. When the Tribune DNS entry goes away (which I'm surprised it hasn't already) you'll stop working. Please upgrade your system or edit /etc/hosts

viewtopic.php?f=3&t=2652

Post Reply