Page 1 of 1

Missing 10-1 OTA 95742

Posted: Sat Sep 01, 2007 1:01 pm
by rconstantine
Zip: 95742
Provider: na
Type: OTA
Lineup Identifier: PC:95742
Application: MythDora/MythTV
Lineup URL: http://tvlistings.zap2it.com/tvlistings ... ence=false

Problem: Missing guide data for KXTX-DT, channel 10-1. I noticed also that my HD OTA channels all no longer have XMLTVIDs in the database. Is this normal now that we're using SD instead of Zap2It? Or should I enter the numbers in manually? 10-1 originally scanned when I did a channel scan, 10-2 (which is only weather) was then scanned, and later, 10-1 was changed to 10-2, which I assume overwrote the other 10-2 since there was only one database entry.

Also, 40-1 scanned as 40-3 (which is another channel of course), but changing the DB fixed things and it looks like the guide data for 40-1 is correct. 40-1 is KTXL-DT. 40-3 is KTXLTUB. I eliminated 40-3 from my DB.

I had problems with both of these channels using Zap2It, but I think I recall always getting 40-1 to work (as I have now) 10-1 giving me intermittent (or maybe just lagging) guide data. I just turned off EIT scanning, so maybe the data I always had for 10-1 was EIT.

BTW, my SD channels from Comcast:95742 all seem okay.

Re: Missing 10-1 OTA 95742

Posted: Sat Sep 01, 2007 1:38 pm
by rconstantine
By the way. KXTX-DT is the local ABC affiliate.

Re: Missing 10-1 OTA 95742

Posted: Sun Sep 02, 2007 7:20 pm
by rconstantine
Would this generate a log message: Failed to fetch some program info?

Or do I also have another problem?

Re: Missing 10-1 OTA 95742

Posted: Mon Sep 03, 2007 9:33 am
by rconstantine
Can't I get any love for this issue?

Re: Missing 10-1 OTA 95742

Posted: Mon Sep 03, 2007 12:52 pm
by rkulagow
I just did an XMLTV grab for your lineup:

<channel id="I20775.labs.zap2it.com">
<display-name>10 KXTVDT</display-name>
<display-name>10 KXTVDT PC:95742</display-name>
<display-name>10</display-name>
<display-name>61 KXTVDT fcc</display-name>
<display-name>KXTVDT</display-name>
<display-name>KXTVDT (KXTV-DT)</display-name>
<display-name>ABC Affiliate</display-name>
</channel>

So it's channel I20775

Channel I20775 seems to have content:
<programme start="20070903003500 -0600" stop="20070903013500 -0600" channel="I20775.labs.zap2it.com">
<title lang="en">Alias</title>
<sub-title lang="en">The Descent</sub-title>
<desc lang="en">An agent's life hangs in the balance as the team races to track down Nadia's childhood caregiver, Sophia (
Sonia Braga); Sydney and Nadia question Sloane's trustworthiness now that his obsession with Rambaldi has been renewed.</desc>
<credits>
<actor>Jennifer Garner</actor>
<actor>Victor Garber</actor>
<actor>Ron Rifkin</actor>
<actor>Michael Vartan</actor>
<actor>Carl Lumbly</actor>
<actor>Kevin Weisman</actor>
<actor>Greg Grunberg</actor>
<actor>Mia Maestro</actor>
<guest>Sonia Braga</guest>
<guest>Isabella Rossellini</guest>
<guest>Angela Bassett</guest>
</credits>
<date>20050518</date>
<category lang="en">Drama</category>
<category lang="en">Action</category>
<category lang="en">Adventure</category>
<category lang="en">Suspense</category>
<category lang="en">Series</category>
<episode-num system="dd_progid">EP00445113.0086</episode-num>
<episode-num system="onscreen">AS086</episode-num>
<audio>
<stereo>stereo</stereo>
</audio>
<subtitles type="teletext" />
<rating system="VCHIP">
<value>TV-14</value>
</rating>
</programme>


<programme start="20070904010600 -0600" stop="20070904020600 -0600" channel="I20775.labs.zap2it.com">
<title lang="en">Jimmy Kimmel Live</title>
<desc lang="en">Actor David Duchovny; actor Jonah Hill; El-P performs.</desc>
<credits>
<presenter>Jimmy Kimmel</presenter>
</credits>
<date>20070810</date>
<category lang="en">Talk</category>
<category lang="en">Comedy</category>
<category lang="en">Series</category>
<episode-num system="dd_progid">EP00545579.0992</episode-num>
<audio>
<stereo>stereo</stereo>
</audio>
<subtitles type="teletext" />
<rating system="VCHIP">
<value>TV-14</value>
</rating>
</programme>

Re: Missing 10-1 OTA 95742

Posted: Mon Sep 03, 2007 11:53 pm
by rconstantine
Thanks for checking. I figured the data was there. I'm just having issues figuring out why my DB isn't getting it and why I get an error from mythfilldatabase. I opened a new message here: viewtopic.php?f=5&t=248 since it is more a support issue than a lineup issue.

Thanks for your help.

Re: Missing 10-1 OTA 95742

Posted: Wed Sep 05, 2007 11:43 pm
by rconstantine
For anyone who cares or may face a similar issue, it turned out my DB entry for this channel was screwed up. Not sure how it happened. Anyway, I changed chanid to 2101 from 2102 and everything seems okay. On an different matter, I didn't see that another channel was getting the correct data, but tuning to the wrong channel. For that one, I changed the serviceid from 3 to 2 and everything is now fine pending more tests and recordings.