Search found 4 matches

by CFGuy1
Thu Jun 11, 2015 12:21 pm
Forum: Support
Topic: Problem using xmltv
Replies: 6
Views: 13628

Re: Problem using xmltv

I downloaded xmltv from the link you posted and ran it this morning.
The offset is working as expected.

Thank you!!
by CFGuy1
Tue Jun 09, 2015 10:44 pm
Forum: Support
Topic: Problem using xmltv
Replies: 6
Views: 13628

Re: Problem using xmltv

I ran the downloads again with --debug. It looks like the offset is being subtracted instead of added to the current date. I ran offset 0,1,2 and 7. The date for offset of 7 is 06/03/2015. I ran it on the 10th. Due to the Time Zone difference I could see being off by a day during the 5 hours that my...
by CFGuy1
Tue Jun 09, 2015 7:12 pm
Forum: Support
Topic: Problem using xmltv
Replies: 6
Views: 13628

Re: Problem using xmltv

I'm not sure what to look for in the file when using --list-times. I ran three tests. xmltv.exe tv_grab_na_dd --days 1 --offset 1 --list-times --output "C:\Program Files\HomeSeer HS3\data\hstv\listings\tv_grab_na_dd20150610.xml" The programs has starttime of programme start="20150608080000 -0500" st...
by CFGuy1
Mon Jun 08, 2015 9:18 am
Forum: Support
Topic: Problem using xmltv
Replies: 6
Views: 13628

Problem using xmltv

I've been using xmltv to download an xml file from my Schedules Direct account. When I use: xmltv tv_grab_na_dd --days 1 --offset 0 --output filename I get todays listings which is expected. If I use xmltv tv_grab_na_dd --days 1 --offset 1 --output filename I get yesterdays listings. If should be to...